handgemaakt koffiekopje laulabel

Inspiratie | Waarom een koffiekopje een onmisbare woonaccessoire is.

Kopjes en mokjes alarm!

Heb jij ze al gespot? De vele kopjes en mokjes in mijn webshop. Omdat de kopjes te leuk zijn om in een kast weg te stoppen heb ik wat ideeën voor je op een rijtje gezet, want je kan nog veel meer met een koffie kopje. En lees zeker verder als je een leuke korting wil ontvangen.

Persoonlijke touch in je interieur

Een koffiekopje kan een mooie woonaccessoire zijn omdat het een persoonlijke touch geeft aan het interieur. Als je koffieliefhebber bent heb je vaak een favoriet kopje. Er zijn tegenwoordig talloze leuke en originele koffiekopjes te vinden in allerlei verschillende stijlen en materialen. Zo kun je een koffiekopje kiezen dat bijvoorbeeld past bij de stijl van je interieur of een kopje kiezen met een leuke print of een opvallende kleur.

cappuccino mok Archive Studio

Praktisch in gebruik

Daarnaast kan een koffiekopje ook een praktische toevoeging zijn aan het interieur. Zo kun je bijvoorbeeld koffiekopjes gebruiken om andere kleine voorwerpen zoals pennen of make-up artikelen in op te bergen. Zo hou je het lekker opgeruimd en voorkom je rommel. Of in plaats van dat saaie glaasje water naast je bed.

koffiekopje speckled kan ook in de slaapkamer mooi staan

En wat dacht je van een paar leuke miniplantjes? Daar zijn kopjes en mokjes ook echt perfect voor. Zo kan je de hele dag van je kopjes genieten!

koffiekopjes als bloempotje gebruiken

Gezellig samen aan de koffie

Maar een koffiekopje is ook een sociaal voorwerp, omdat je natuurlijk ook gezellig samen met iemand kan koffie drinken. Door een mooi koffiekopje te gebruiken, kun je dit moment nog specialer maken. Ook voor de theeliefhebbers heb ik grote mokken in de webshop, die worden natuurlijk niet overgeslagen. En de cappuccino drinkers kunnen ook opgelucht ademhalen, want keuze genoeg. 

koffiekopjes Archive Studio

Vrolijkheid

Tot slot kan een koffiekopje ook een fijne manier zijn om je interieur op te vrolijken. Door een opvallend koffiekopje te gebruiken, kun je een leuk accent aanbrengen in het interieur. Zo kun je bijvoorbeeld een koffiekopje met een opvallende kleur gebruiken om een saai hoekje op te vrolijken. Hang plankjes op in de keuken om je mooiste kopjes op te zetten of gebruik een mooie etagère om je mokken te etaleren.

kopjes en mokjes op plankjes

Genoeg reden om je koffiekopjes eens te vernieuwen of om cadeau te geven. Het is binnenkort ook Moederdag, dus dit is gelijk een origineel cadeau.
Shop nu tijdelijk je kopjes of mokjes met 10% korting, dit kan door de code 'kopjesmokjes10' te gebruiken bij het afrekenen. De korting is geldig t/m 14 mei 2023.

Benieuwd hoe jij jouw kopjes en mokjes gebruikt!

Cappuccino groetjes van mij!
Liefs Mariëlle

Terug naar blog