Over Interieurliefhebster

Gezellig, je bent er! Welkom bij Interieurliefhebster! Wie is dan die Interieurliefhebster? Dat ben ik, Mariëlle van Dijk en woonachtig in Amersfoort. Hier woon ik samen met mijn man en 2 kinderen.

Mijn webshop heb ik al een aantal jaren, maar er voelde toch iets niet goed. Daarom heb ik nu in 2022 het roer omgegooid. Ik ben geen interieurstylist, althans ik heb er geen opleiding voor gedaan. Maar ik heb al wel heel veel jaren liefde voor interieur. Daarom deze nieuwe naam; Interieurliefhebster. Want dat is uiteindelijk wie ik ben!

Wat kan je dan verwachten? Ik ga meer delen over interieur, over stijlen en ik ga meer tips geven. Dit zal voornamelijk via mijn blog zijn. Hier staan veel nieuwe en vernieuwde blogs dus neem zeker een kijkje.
Daarnaast heb ik ook een passie voor fotografie en film en dat ga ik zeker meer combineren met mijn webshop. Je zal nog meer eigen foto's van de woonaccessoires tegen komen én vanaf nu zijn er ook van veel woonaccessoires filmpjes beschikbaar. Dit ga ik dit jaar verder uitbreiden.

En als kers op de taart ga ik mijn fotografie skills aanbieden aan anderen. Heb jij of ken jij een webshop of iemand die een webshop wil starten? Ik kan product foto's voor je maken. Of foto's voor een blog! Wil je meer weten? Neem contact met mij op via marielle@interieurliefhebster.nl.

En voor nu, heel veel shop plezier!

Lieve groet,
Mariëlle

foto van mezelf, interieurliefhebster