Inspiratie | Simpele maar toch stijlvolle kersttafels

Inspiratie | Simpele maar toch stijlvolle kersttafels

Simpele maar toch stijlvolle kersttafels

Met Kerst wil toch bijna iedereen uitpakken. En dat kan zeker met je tafelaankleding. Op Instagram en Pinterest zie je altijd fijne creaties voorbij komen. De laatste jaren heb ik ook meerdere kersttafels gemaakt en dit is zo leuk om te doen. Je komt gelijk helemaal in de kerstsfeer. 

Speciaal voor jullie heb ik mijn kersttafels van de afgelopen jaren weer bij elkaar gezocht en in één blog voor je gestopt. Zo heb je lekker veel om te bekijken.

Low budget kersttafel

Ik wilde laten zien dat je met je huidige accessoires al snel een tafel kan stylen. Een paar dingen heb ik in de opruiming gekocht en natuurlijk iets nieuws uit de webshop toegevoegd.

kersttafel met groen en rood tinten   kandelaren op de kersttafel

Roodtinten en groentinten zijn wel echt twee kleuren die je aan kerst doen denken. Alleen zijn ze nu in een moderner jasje gestoken door mij. De groene placemats vond ik in de uitverkoop bij Casa Shops. 

kersttafel met rood en groentinten

kersttafel met groen en roodtinten

Kersttafel met oog voor het milieu

Het milieu blijft niet onbesproken deze dagen. Wil je toch opletten met het stylen van je tafel dan kan dat natuurlijk. Deze kersttafel heeft bijvoorbeeld milieuvriendelijke kandelaars staan en de onderzetters zijn van gerecyclede en natuurlijke producten gemaakt. Die groene onderzetters van vilt shop je bij Maaike van Houtmoed. Ik had voor deze kersttafel een leuke samenwerking met haar.

kandelaars op de kersttafel

koffiemok met vilten onderzetter

kersttafel met natuurlijke producten

kersttafel

Kersttafel met een thema

De laatste kersttafel welke ik je in dit blog wil laten zien is een thema tafel. En je ziet het waarschijnlijk al, het thema is zwart-wit. 

kersttafel zwartwit

witte kandelaars kersttafel

wit cappuccino kopje

kersttafel zwart-wit

Zo zie je hoe zwart-wit samen toch heel feestlijk kan zijn. 
Ik heb natuurlijk gelijk zin gekregen om weer een kersttafel te stylen en dat heb ik natuurlijk gedaan. Die foto's deel ik in een volgend blog met je.

Ook staat er nog een hele bijzondere kersttafel op mijn lijstje dit jaar, die ga ik weer samen met iemand maken. Nieuwsgierig? Schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan de homepage, dan ben je als eerste op de hoogte!

Ga jij ook weer aan de slag met een kersttafel?

Groetjes Mariëlle

Terug naar blog