Inspiratie | Paastafel styling met vilt

Inspiratie | Paastafel styling met vilt

Het is bijna Pasen, heb jij alles al in huis voor je paastafel? En heb je al een idee hoe je de tafel aan gaat kleden? 
Zo, niet dan kan ik je zeker helpen. En anders kan je misschien genieten van mijn inspirerende foto's. 
Dit jaar ben ik een fijne samenwerking aangegaan met Maaike van Houtmoed. En daar ga ik je snel meer over vertellen.

Handig met vilt

Je kent Maaike misschien wel van eerdere samenwerkingen. Maar we hadden nog 1 ding op ons lijstje staan om samen te doen. Leuke vilten items ontwerpen voor Pasen. En Maaike is zo handig met vilt dat zij in een handomdraai een complete set voor de styling van je paastafel heeft samengesteld.

Paastafel styling, lees er meer over op mijn blog.

Fijn paastafel styling met nieuwe producten

Eierdopjes DIY

De eierdopjes zijn echt super geworden. Maaike heeft een mooi ontwerp gemaakt en hier een stans van laten maken. Zo is het heel makkelijk om meerdere eierdopjes te produceren. Bij je bestelling ontvang je een handleiding voor het in elkaar zetten. En ik heb een filmpje voor je gemaakt, die kan je bij het product vinden. Dan is het vast zo gepiept!

Eierdopje van vilt, zelf in elkaar te zetten

Servetringen

Ook altijd handig om in huis te hebben, servetringen. Deze kan je ook zelf in elkaar zetten d.m.v. een splitpen. Speciaal voor Pasen heeft Maaike er een fijn haasje bij ontworpen. En we hebben gelijk nog even verder gekeken dan onze neus lang is, want je krijgt er ook alvast een sterretje bij. Zo kan je de servetringen ook gelijk voor je kersttafel gebruiken. Mocht je gewoon zin hebben in een gezellig etentje thuis, ook zonder haasje of sterretje heb je op deze manier een mooie servetring in huis.

Servetringen voor je paastafel

Onderzetters Plectrum

Om je paastafel helemaal compleet en passend te maken hebben we van hetzelfde vilt ook onderzetters gemaakt. Nou, eerlijk is eerlijk maar Maaike heeft natuurlijk deze top producten gemaakt. Ik ben meer van de foto's ;-)
Deze onderzetters hebben de vorm van een Plectrum. En ik hoor/zie je denken.... plectrum waar ken ik dat ook alweer van. Ja, dat is dat handige dingetje waarmee je gitaar kan spelen of natuurlijk een ander snaarinstrument.

Onderzetters en eierdopje van vilt - mooi op je paastafel

Om het af te maken

Om het mooi af te maken heb ik gekeken welke kopjes het beste bij de onderzetters pasten. Alles voor de mooie foto natuurlijk en om jullie ook te inspireren. Hier heb ik een kopje van Archive Studio gebruikt in de kleur Teal. De kopjes staan natuurlijk in de webshop. 
Daarnaast heb ik nog de o zo leuke mini-tafeltjes van Maaike gebruikt.

Tafeltje van Houtmoed

Paastafel styling

Ook mogen de paastakken niet ontbreken, ik heb er de feestelijke hangers van messing in gehangen. Ik dacht, die zijn zo mooi en dan is het zonde om ze alleen in de kerstboom te hangen.

En vergeet natuurlijk niet de paaseitjes en paaskoekjes :-)

Maaike en ik wensen jullie een heel mooi en feestelijk Pasen. Met veel liefde en vooral goede gezondheid.

Lieve groet,

Maaike & Mariëlle

Terug naar blog