Inspiratie | Kersttafel met kleur

Inspiratie | Kersttafel met kleur

Met al die grauwe dagen momenteel kunnen we wel wat extra kleur in huis gebruiken. Daarom heb ik accessoires gebruikt die zorgen voor wat extra kleur op de kersttafel. En natuurlijk heb ik weer veel foto's gemaakt, dus kijk je mee?

Basis

Als basis gebruik ik wel altijd mijn zwarte borden en bijpassende donkere bestek. Dit geeft, ondanks dat het zwart is, toch een feestelijke sfeer op tafel. De servetten heb ik bij Intratuin in Amersfoort gekocht, het zijn 3D servetten. Even wat vouwen en je kerstboompjes staan. Om het af te maken heb ik wat nep sneeuw op het bord erbij gestrooid. Of eigenlijk een vriendin van mij, want die kwam mij gezellig helpen bij het stylen van deze kersttafel.

kersttafel styling Interieurliefhebster

kersttafel styling Interieurliefhebster

kersttafel styling Interieurliefhebster

Kleuren

De kleuren van de servetten heb ik leidraad genomen voor de rest van de accessoires op tafel. Want toen ik de servetten in de winkel zag liggen dacht ik gelijk, met die kleuren kan ik wel wat! 
Zelf word ik echt heel blij van de kleuren geel en roze. Ze geven sfeer en gezelligheid, zeker als er geen zonnetje in huis is.

kersttafel styling Interieurliefhebster

kersttafel styling Interieurliefhebster

kersttafel styling Interieurliefhebster

Engelen

De papieren engelen vind ik altijd zo mooi. Daarom wilde ik die dit jaar ook in mijn webshop verkopen. Ik heb er natuurlijk ook eentje aan mezelf cadeau gedaan. Je kan deze engel eventueel ook ophangen door middel van het koordje wat er aan zit. 

kersttafel styling Interieurliefhebster

kersttafel styling Interieurliefhebster

Roze notenkraker

Zelf ben ik echt enorm fan van notenkrakers en zeker van deze roze. Er is ook nog een mooie bruinrode variant. Ze hebben een fijne zachte afwerking!

En voor het geel heb ik de toffe kopjes van Laulabel gebruikt. Deze zijn handgemaakt door Laura en stuk voor stuk unieke exemplaren. Ook heb ik er een bijpassende gele kandelaar bij gezet.

kersttafel styling Interieurliefhebster

kersttafel styling Interieurliefhebster

kersttafel styling Interieurliefhebster

Ga jij ook aan de slag met je kersttafel styling? Ik denk dat ik nog een kersttafel ga stylen, want het is zo leuk om te doen. 

Deel je kersttafel ook op Instagram en gebruik de hashtag #mijnkersttafel. Zo kunnen we inspiratie bij elkaar opdoen.

kersttafel styling Interieurliefhebster

kersttafel styling Interieurliefhebster

Ik wens jullie alvast een hele mooie decembermaand!

Liefs Mariëlle 

Terug naar blog