Inspiratie | Géén Blue Monday met deze kleurrijke woonaccessoires

Inspiratie | Géén Blue Monday met deze kleurrijke woonaccessoires

De Blue Monday, de derde maandag van januari, wordt vaak gezien als de meest deprimerende dag van het jaar. Het donkere weer, de koude temperaturen en de terugkerende werkroutine kunnen bijdragen aan een gevoel van neerslachtigheid. Gelukkig zijn er een aantal manieren om deze Blue Monday (en die andere grijze dagen 😉) wat op te vrolijken, zoals het omringen met kleurrijke woonaccessoires.

Kandelaars 

Kandelaars zijn een leuke manier om wat kleur toe te voegen aan het interieur. Kandelaars zijn er in allerlei verschillende kleuren en stijlen, dus je kunt altijd wel een kandelaar vinden die bij je interieur past. Door kandelaars te gebruiken, kun je ook een gezellige sfeer creëren in huis, wat kan helpen om deze Blue Monday wat op te vrolijken. Heb je nou een toffe kandelaar van hout? Zet daar dan een mooie kleurrijke kaars in.

Snijplanken en serveerplanken

Snijplanken zijn ook een leuke manier om wat kleur toe te voegen aan het interieur. Er zijn snijplanken te vinden in allerlei verschillende kleuren en materialen, zoals hout, plastic en marmer. Door een kleurrijke snijplank te gebruiken, kun je het aanrecht opvrolijken en tegelijkertijd ook nog eens een praktisch voorwerp gebruiken.

Vazen 

Vazen zijn ook een slimme manier om wat kleur toe te voegen aan het interieur. Vazen zijn er in talloze verschillende kleuren, materialen en stijlen, dus je kunt altijd wel een vaas vinden die bij je interieur past. Door bloemen in een kleurrijke vaas te zetten, kun je het interieur opvrolijken en tegelijkertijd ook nog eens genieten van de natuur. 

Vaas airy van glas met oranje afwerking

Voeg kleur toe!

Kleurrijke woonaccessoires zoals kandelaars, kaarsen, snijplanken en vazen kunnen dus een leuke manier zijn om deze Blue Monday wat op te vrolijken. Door het interieur te voorzien van een letterlijke colour bomb kun je een positieve sfeer creëren en jezelf wat opbeuren tijdens deze donkere dagen. Bovendien zijn deze accessoires ook nog eens praktisch en zorgen ze voor een gezellige sfeer in huis. 

Ik wens je een vrolijke en kleurrijke Blue Monday 😉

Lieve groet,
Mariëlle

Terug naar blog