Inspiratie | 3x herfstkleuren in je interieur

Inspiratie | 3x herfstkleuren in je interieur

Zoek je  inspiratie om herfstkleuren aan je interieur toe te voegen? En hoe je hier een mooie twist aan geeft? Ga er dan even heerlijk voor zitten, lees mee en geef je ogen de kost. Want zo pas je herfstkleuren toe in je interieur!

De bloemetjes binnen zetten

Hoe prachtig is deze vaas van Lau Label? Al niet meer weg te denken uit de collectie in mijn webshop. Het warme geel maakt instant vrolijk en geeft gelijk een gezellige sfeer. Een perfecte match met de mooie kopjes. Heerlijk je handen warmen aan een stomende kop thee: dat is op en top genieten.
Wist je dat deze kopjes met twee kleuren klei worden gemaakt? Elke keer komt er een ander patroon tevoorschijn uit de mal van Lau Label. Hoe gaaf is dat.

Blog | 3x herfstkleuren in je interieur

Blog | 3x herfstkleuren in je interieur

Met een herfstig boeket haal je letterlijk buiten naar binnen. Wat dacht je van deze prachtige bloemen? Combineer de Lau Label vaas met de zachte camel onderzetters en style met een marmeren serveerplank en het plaatje is compleet: vrolijk, rustgevend en helemaal herfst.

Blog: Inspiratie | 3x herfstkleuren in je interieur

Vergeet ook zeker niet de kaarsen weer aan te doen, dit zorgt voor zo veel sfeer in huis. Deze Dip Dye kaarsen pumpkin spice passen perfect bij de herfst. Of gebruik een kandelaar om je eigen gemaakte herfstdecoratie in te zetten. Meerdere exemplaren zijn natuurlijk ook heel mooi in een vaas. 

Blog: Inspiratie | 3x herfstkleuren in huis

Bruin is back!

Eigenlijk moet de titel zijn 4x herfstkleuren in je huis, want bruin is weer helemaal terug! Voeg een mooie bruine accessoire toe, zoals deze kandelaar. Deze past bijvoorbeeld goed bij de kleur van een pompoen. Ook dit herfstboeket kan ik je aanraden, hierin zit ook die mooie bruine tint. Die kan je helaas niet bij mij shoppen, maar wel bij maison KOOS.

 

Pompoen moet je doen

Als het buiten koud wordt, is het binnen heerlijk warm genieten. Geel, oranje en camel in combinatie met het mooie Hollandse hout van deze schattige Houtmoed minitafeltjes, daar maakt je hart toch een sprongetje van? De tafeltjes zitten in een vrolijk pakket om zelf te creëren. Door de lasernijd-techniek in combinatie met de vorm van het tafelblad en de poten, blijft er bijna geen resthout over. Ik ben fan!

Blog | 3x herfstkleuren in je interieur

Prachtige pompoenen: dan weet je ècht zeker dat het herfst is. Hoe heerlijk is het om de seizoenen ook in huis mee te beleven. De DIY bijzettafel van lokaal hout vind je bij Houtmoed. 

Blog | 3x herfstkleuren in je interieur

Blog: Inspiratie | 3x herfstkleuren in huis

Zo wordt je toch vrolijk van de herfst? 
Sla jij de herfstdecoratie liever over omdat je helemaal fan bent van Kerst? Mijn feestdagen pagina staat al online voor je.

Lieve groet,
Mariëlle

Terug naar blog