BLUE MONDAY? NO WAY MET DEZE WINACTIE!


BLUE MONDAY? NO WAY MET DEZE WINACTIE!


Had je vandaag nog meer moeite met opstaan? Ik heb daar sowieso problemen mee op de maandag, maar vandaag is het toppunt. Dus eigenlijk al klaar met de dag voordat deze überhaupt is gestart. Herkenbaar? Dan heb jij ook een paar symptomen van Blue Monday te pakken! Maar laten we niet bij de pakken neer gaan zitten en gaan we samen aan de slag met deze vijf tips.

WAAROM BLUE MONDAY?Hoe zit dat nou echt met Blue Monday? Tja, de gezelligheid van de feestdagen is inmiddels voorbij. Ook is het qua weer nog niet om over naar huis te schrijven. Onder andere dat maakt het dat de derde maandag van januari Blue Monday wordt genoemd. En vandaar deze 5 tips om deze dag iets blijer door te komen.


1. STEL JE GOEDE VOORNEMENS BIJBen je iets te enthousiast aan de gang gegaan met diëten, sporten, gezond eten of een ander goed voornemen? Wees niet te streng voor jezelf en stel je doel bij, zo hou je het langer vol. Werk er in kleine stapjes naar toe, schrijf je vorderingen op en beloon jezelf als je weer een stapje in de goede richting gegaan bent!  


2. ZORG VOOR EEN GOEDE BALANSHoe dan? Verwen jezelf met een mooie armband van Jaylaa Jewelry. Ik kies zelf voor de mooie armband met groene Jade edelstenen. Eerlijk, ik weet niet of dit echt werkt. Maar wat ik wel weet is dat ik echt hou van dit soort minimalistische armbanden. Dus kies ik toch voor een win win ;-) Jade is namelijk een fijne reinigende steen en zorgt voor balans en harmonie in je leven. En laat ik dat vandaag nou goed kunnen gebruiken. Bij Jaylaa Jewelry kan je ook nog veel meer sieraden met andere edelstenen bewonderen, dus voor iedereen een keuze die past. 

3. GEEF JE HUISKAMER WAT KLEUROmdat de dagen nog steeds vaak grijs zijn kan ik je aanraden om zelf voor wat kleur in je interieur te zorgen. Dit kan heel simpel met de kopjes en vazen van Laulabel.Deze bestaan namelijk uit een serie mooie kleuren en toch subtiel, maar het maakt je eerste kopje koffie of thee ’s morgens toch feestelijker. En je bloemen staan nog mooier in een vaas van Laulabel.

4. KOOK JE FAVORIETE MAALTIJDEet vandaag wat je het allerlekkerst vindt en tel even geen calorieën, morgen is er weer een dag! Ben je geen held in de keuken, laat dan je favoriete maaltijd bezorgen. Dat laatste ga ik dus doen, want ik ben zeker geen held in de keuken. En zo maak ik ook nog een ander blij door de lokale ondernemer te steunen tijdens deze dag.

5. GA ONLINE SHOPPEN BIJ FIJNE ONDERNEMERS

Deze laatste tip is zeker niet de minste, want soms heb je gewoon een cadeautje nodig om jou uit je dipje te halen. Of ga alvast lekker aan de slag om een verlanglijstje te maken. Neem eens een kijkje bij Maison KOOS, Jayla Jewelry,  Roppongi en mijn eigen shop natuurlijk Interieurliefhebster, voorheen Interior Delights want daar shop je onderstaande items. Klik hiervoor op de naam van de shop en je komt direct bij het betreffende product uit. Ik ga alvast het sieradentorentje op mijn wensenlijstje zetten.

Lieve groet,
Marielle

P.s. Zit je echt niet lekker in je vel praat er dan over met je dierbaren, je bent echt niet de enige met een winterdepressie.


DEZE WINACTIE IS AFGESLOTEN!

Terug naar blog